A weblap letöltésével (megtekintésével), hozzászólással, kérdésfeltevéssel a weblap felhasználója elfogadja az alábbi feltételeket.

A) Impresszum
VARGAORVOS.HU (Dr. Varga-Orvos Zoltán weblapja)
Jogi weblap
Szerkesztő: Dr. Varga-Orvos Zoltán (6722 Szeged, Gogol u. 10. fszt. 2.)
Email cím: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Tárhelyszolgáltató: DotRoll Kft. (1148 Budapest, Fogarasi út 3-5., Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

A weblapot kiadja a szerkesztő.

B) Weblap tartalmáról
1. A weblapot a szerkesztő szerkeszti. Az olvasó hozzászólására, kérdései feltevésére a weblap erre a célra kialakított űrlapon keresztül van lehetőség.
2. A weblap célja az orvosi műhibaperekkel kapcsolatos tájékoztatás.
3. A honlap NEM
    a) ad jogi tanácsot konkrét ügyben
    b) ajánl, közvetít ügyvédi szolgáltatást

C) Szerzői jogok
1. A weblap formája, szerkezete, tartalma – amennyiben más személy szerzőségét külön nem tünteti fel – a szerkesztő szellemi alkotása, mint ilyen jogi védelem alatt áll.
2. A weblap bárminemű tartalmának bárminemű felhasználása, többszörözése a szerkesztő előzetes írásbeli hozzájárulásához kötött.
3. A weblap szöveges tartalmának idézése megengedett, ha a felhasználás céja NEM üzleti, és a weblap címe és a szerkesztő neve feltüntetésre kerül.

D) Kötelmi jog
1. A weblapon szereplő tartalmak a laikus közvélemény tájékoztatását szolgálják, a szerkesztőt NEM kötik.
2. A weblapon szereplő tartalmak NEM tekinthetők jogi tanácsadásnak, szerződési ajánlatnak, szerződési ajánlat elfogadásának.
3. A weblap tartalma folyamatosan frissül, de a weblap tartalmának pontosságát a szerkesztő NEM tudja garantálni, így az azokból fakadó károkért NEM vállal felelősséget.
4. A weblapon hivatkozott, harmadik személy által fenntartott külső weblapok tartalmáért felelősséget a szerkesztő NEM vállal.

E) Adatkezelés
1. A weblap és a szerkesztőség adatokat NEM kezel.
2. A weblap – az olvasó hozzászólására, kérdései feltevésére kialakított – űrlapjainak kitöltésével a weblap látogatója hozzájárul ahhoz, hogy az általa megadott adatok a weblapra kikerüljenek.
3. A szerkesztő fenntartja a jogát, hogy a weblaphoz nem illeszkedő olvasói bejegyzéseket törölje.
4. Az ügyvédi megbízás kapcsolódó adatkezeléssel kapcsolatos Általános Szerződési Feltételeket (ÁSZF) letöltheti itt.

F) Változtatás joga
1. A szerkesztő fenntartja a jogot, hogy jelen tájékoztatót megváltoztassa, ha azt a honlap működtetése szükségessé teszi.
2. A változásokat a szerkesztő haladéktalanul közzéteszi a weblapon.
3. A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a weblap tartalmát részben vagy egészben bármikor megváltoztassa.

uzenet bottom

+36-30/321-38-20
zoltan@vargaorvos.hu
  JOGNYILATKOZATOK  

BUDAPEST  -  KAPOSVÁR  -  SZEGED

© 2017 | Minden jog fenntartva Ezt a honlapot a Dr. Varga-Orvos Zoltán ügyvéd, a Somogy Megyei Ügyvédi Kamarában bejegyzett tag tartja fenn az ügyvédekre vonatkozó
jogszabályok és belső szabályzatok szerint, melyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a www.magyarugyvedikamara.hu
 honlapon találhatóak.

AZ ORVOSI MŰHIBAPER SPECIALISTÁK © 2017-2021 Minden jog fenntartva!

Please publish modules in offcanvas position.